Om oss

Perfekt Ur er i dag et autorisert urmakerverksted som utfører service på et stort utvalg av klokkemerker og modeller. Vår urmaker deltar jevnlig på kurs og holder seg oppdatert, samtidig som at vi har tilgang på riktig utstyr og ikke minst originale deler.

Kjartan Aastvedt ble utdannet ved Urmakerskolen Tinius Olsen på Kongsberg i 2003-2006 og var en av de få kandidatene som fikk utvikle sine ferdigheter og kunnskap som læring hos en av Nordens største urgrossister. I årene som fulgte har Kjartan videreutviklet sin karriere som spesialist på sitt felt som urmaker, og inntok stillingen som Fagansvarlig med ansvar for kvalitetssikring av utført arbeid.

På sin søken etter videre kunnskap og erfaring tok Kjartan et mindre oppdrag som Merkeansvarlig for Branko’s Auto i 2015. Med ny innsikt i varemerkebygging og bedriftsidentitet returnerte Kjartan til sitt ekspertisefelt som urmaker.

Urmaker Aastvedt har over mange år med målbevisst progresjon utviklet spesifikk ekspertise innenfor oppussing av skadet kasse og mikrosveising. Han har også omfattende kunnskap innen quartz (elektroniske) ur og mekaniske ur, og servicegodkjenninger fra anerkjente Sveitsike urprodusenter som Omega, Longines, Rado, Tag Heuer, Certina, Tissot.Han er også kurset og sertifisert av Maurice Lacroix i Sveits, på deres MasterPiece kolleksjon, fra tidligere arbeidsforhold, samt en av få i verden som har bestått Seiko sine strenge krav og har sertifikat som Certified Seiko Watchmaker.

I dag har Kjartan etablert sitt eget servicesenter, hvor han kan bistå et større marked, for forhandlere og privatpersoner. Her vil han tilby skreddersydde tjenester etter behov, alt fra mikrosveising, batteribytte, oppussing til full overhaling av mekaniske og quartz ur.

Har du et spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat!