Om oss

Perfekt Ur er i dag et autorisert urmakerverksted som utfører service på et stort utvalg av klokkemerker og modeller. Vår urmaker deltar jevnlig på kurs og holder seg oppdatert, samtidig som at vi har tilgang på riktig utstyr og ikke minst originale deler.

Perfekt Ur, har over mange år med målbevisst progresjon utviklet spesifikk ekspertise innenfor oppussing av skadet kasse og mikrosveising. Det er omfattende kunnskap innen quartz (elektroniske) ur og mekaniske ur, og servicegodkjenninger fra anerkjente Sveitsiske urprodusenter som Panerai, IWC Schaffhausen, Omega, Longines, Rado, Tag Heuer, Certina, Tissot, og Hamilton . De er også kurset og sertifisert av Maurice Lacroix i Sveits, på deres MasterPiece kolleksjon, samt en av få i verden som har bestått Seiko sine strenge krav og har sertifikat som Certified Seiko Watchmaker.

Perfekt Ur er i dag et veletablert og annerkjent servicesenter, hvor de kan bistå et større marked, for forhandlere og privatpersoner. Her tilbys skreddersydde tjenester etter behov, alt fra batteribytte, remmer og tilbehør, oppussing av skadede kasser-lenker og laser sveising, til full overhaling av mekaniske og quartz ur.

Har du et spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat!